Zo bouw jij aan een goede weerstand
20. januari 2021
In de winter zijn mensen vaker verkouden. Je loopt te snotteren, te hoesten of lig je met de griep in bed. Wil jij je weerstand verhogen en minder vaak ziek zijn? Ik neem je mee hoe jij je weerstand verbeterd.
Wil jij volgend jaar meer gaan bewegen
22. december 2020
Wist je dat in 2020 ongeveer 65% van de Nederlanders meer is gaan wandelen? In 2021 kan jij ook meer bewegen met mijn maandelijkse ChiWalking wandelingen.

13. december 2020
Na de ChiWalking analyse konden twee wandelaars elke dag blijven wandelen waardoor zij meer vrijheid en geluk vonden.
01. december 2020
Ben jij te zwaar en voel jij je niet fit genoeg? Baal jij ervan dat je elke avond toch weer dat koekje of stukje chocolade eet? Zou het niet fijn zijn om deze ongezonde gewoonte te kunnen weerstaan?

18. november 2020
De helft van de werknemers in Nederland wil dat er ruimte wordt vrijgemaakt voor een wandeling tijdens de werkdag, blijkt uit nieuw onderzoek van Markteffect onder 1100 werknemers. Regelmatig een blokje om is goed voor lichaam en geest. In mijn blog schrijf ik hoe jij vitaal en gezond blijft als je veel thuis werkt.
08. november 2020
Zie jij ertegen op om in het donker te gaan wandelen? Zou jij het het fijn vinden om elke avond naar buiten te gaan en te genieten van een mooie avondwandeling? Hier lees jij de voordelen van een avondwandeling.

31. oktober 2020
Je hebt een leuke wandeltocht gepland en je vraagt je af hoeveel eten en drinken je mee moet nemen. Te veel maakt je rugzak te zwaar. Maar je wilt ook niet bij een lange dagtocht halverwege misgrijpen als je honger of dorst hebt gekregen.
05. oktober 2020
De zomer is voorbij, op naar een mooie herfst. Er zijn leuke wandelroutes in Nederland die je kan gaan doen. Ontdek hoe mooi de paddenstoelen groeien en geniet van de mooie herfstbladeren

08. september 2020
Wandel elke maand op blote voeten in Blaricum. Wandelocach Evert zorgt voor een leuke route door de Tafelbergheide. Na afloop staat er muntthee klaar.
16. juli 2020
In 2020 zet ik mij in voor Diabetespatiënten. Ik ga de Kennedymars van 80 kilometer wandelen en geld inzamelen voor meer onderzoek.

Meer weergeven