Fit de herfst in
25. september 2021
Ga wandelen en geniet van de herfst. Ook in het najaar kan je genieten van de natuur die zich klaarmaakt voor de winter. Kijk hoe de bladeren verkleuren en geniet van de frisse lucht en werk tegelijkertijd aan je gezondheid.
Aldefit werkt samen met Uniek Sporten
24. juli 2021
Wandelen is een geschikte sport als je een beperking hebt zoals overgewicht, diabetes of astma. Ik help je met wandeltraining zodat je kan blijven wandelen voor een goede gezondheid

Waarom jij op vakantie je wandelschoenen meeneemt
29. juni 2021
Ontdek nieuwe wandelpaden op je vakantieadres. Wandel elke dag en geniet van je wandeling en voel je fit in je lijf.
Drink jij genoeg water?
12. juni 2021
Weet jij hoeveel water je bij warm weer moet drinken?

Wandelen in Almere
24. mei 2021
In Almere vind je meerdere mooie stadsparken en wandelroutes om te wandelen of hardlopen. Je kan hier urenlang genieten van de natuur.
Wandelen om fit te blijven
10. mei 2021
Opnieuw blijkt uit onderzoek dat de corona crisis zware impact heeft op de sportdeelname in Nederland. Wandelen is de ideale manier om toch voldoende te blijven bewegen en gezond te blijven.

Dit is de ideale temperatuur van je douche
08. maart 2021
Geniet jij ook zo van een warme douche? Tegenwoordig doucht bijna iedereen elke dag onder de hete douche, maar is dat wel verstandig? Lees hier wat de beste temperatuur is.
Hoe krijg ik mijn conditie terug na corona
20. februari 2021
Als je flink ziek bent geweest, duurt het soms een tijd voordat je weer helemaal de oude bent. Ouderen en mensen met een zwakke gezondheid hebben extra moeite om te herstellen van corona. In schrijf in deze blog hoe jij sneller kan herstellen met de wandelschema en bewust ademen.

Barefootschoenen- wat heb ik eraan
28. januari 2021
Hier kom jij te weten waarom je op barefootschoenen gaat lopen- nooit meer last van je voeten.
Zo bouw jij aan een goede weerstand
20. januari 2021
In de winter zijn mensen vaker verkouden. Je loopt te snotteren, te hoesten of lig je met de griep in bed. Wil jij je weerstand verhogen en minder vaak ziek zijn? Ik neem je mee hoe jij je weerstand verbeterd.

Meer weergeven