Drink jij genoeg water?
15. juni 2022
Weet jij hoeveel water je bij warm weer moet drinken?
Avondwandeling
25. mei 2022
Is wandelen in de avond wel zo gezond? Lees mijn blog en je weet of dat klopt.

Floriade Almere
12. april 2022
Floriade Expo 2022 Vanaf 14 april t/m 9 oktober 2022 is Almere het podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. Al wandelend ontdek je oplossingen die onze steden gezonder en duurzamer maken.
Zomertijd
27. maart 2022
Zomertijd - we kunnen weer genieten van mooie lange zomerse dagen! Maak vooral in deze periode een vroege ochtendwandeling

Meer bewegen - hoe doe je dat?
27. februari 2022
Lang stilzitten en weinig bewegen is slecht voor je gezondheid. Je hebt meer kans op ontwikkeling van diabetes 2, obesitas of hart- en vaatziekte. Elk uur opstaan en bewegen geeft al snel meer gezondheidsvoordelen.
Dit is de ideale temperatuur van je douche
22. januari 2022
Geniet jij ook zo van een warme douche? Tegenwoordig doucht bijna iedereen elke dag onder de hete douche, maar is dat wel verstandig? Lees hier wat de beste temperatuur is.

Hoe krijg ik mijn conditie terug na corona
12. januari 2022
Als je flink ziek bent geweest, duurt het soms een tijd voordat je weer helemaal de oude bent. Ouderen en mensen met een zwakke gezondheid hebben extra moeite om te herstellen van corona. In schrijf in deze blog hoe jij sneller kan herstellen met de wandelschema en bewust ademen.
Weet jij hoe eerste hulp verleent?
30. december 2021
Wandelen is een veilige sport, maar ook dan kan er een ongelukje gebeuren. Weet jij hoe je EHBO kunt verlenen?

Corona - kan ik blijven wandelen
26. november 2021
corona: kan ik blijven wandelen - en werken aan mijn immuunsysteem tijdens de corona crisis? In deze blog leg ik je uit hoe je tijdens de corona maatregelen kunt blijven werken aan je conditie.
Hoe herstel ik van een burn-out
29. oktober 2021
Om de dag minstens 30 minuten stevig doorwandelen kan een burn-out helpen tegengaan of herstellen. Doordat je in de buitenlucht stevig doorwandelt, krijgen je hersenen een impuls die de negatieve stemming in je brein/hersenen remt.

Meer weergeven