Dit is de ideale temperatuur van je douche
22. januari 2022
Geniet jij ook zo van een warme douche? Tegenwoordig doucht bijna iedereen elke dag onder de hete douche, maar is dat wel verstandig? Lees hier wat de beste temperatuur is.
Hoe krijg ik mijn conditie terug na corona
12. januari 2022
Als je flink ziek bent geweest, duurt het soms een tijd voordat je weer helemaal de oude bent. Ouderen en mensen met een zwakke gezondheid hebben extra moeite om te herstellen van corona. In schrijf in deze blog hoe jij sneller kan herstellen met de wandelschema en bewust ademen.

Weet jij hoe eerste hulp verleent?
30. december 2021
Wandelen is een veilige sport, maar ook dan kan er een ongelukje gebeuren. Weet jij hoe je EHBO kunt verlenen?
Corona - kan ik blijven wandelen
26. november 2021
corona: kan ik blijven wandelen - en werken aan mijn immuunsysteem tijdens de corona crisis? In deze blog leg ik je uit hoe je tijdens de corona maatregelen kunt blijven werken aan je conditie.

Hoe herstel ik van een burn-out
29. oktober 2021
Om de dag minstens 30 minuten stevig doorwandelen kan een burn-out helpen tegengaan of herstellen. Doordat je in de buitenlucht stevig doorwandelt, krijgen je hersenen een impuls die de negatieve stemming in je brein/hersenen remt.
Fit de herfst in
25. september 2021
Ga wandelen en geniet van de herfst. Ook in het najaar kan je genieten van de natuur die zich klaarmaakt voor de winter. Kijk hoe de bladeren verkleuren en geniet van de frisse lucht en werk tegelijkertijd aan je gezondheid.

Aldefit werkt samen met Uniek Sporten
24. juli 2021
Wandelen is een geschikte sport als je een beperking hebt zoals overgewicht, diabetes of astma. Ik help je met wandeltraining zodat je kan blijven wandelen voor een goede gezondheid
Waarom jij op vakantie je wandelschoenen meeneemt
29. juni 2021
Ontdek nieuwe wandelpaden op je vakantieadres. Wandel elke dag en geniet van je wandeling en voel je fit in je lijf.

Drink jij genoeg water?
12. juni 2021
Weet jij hoeveel water je bij warm weer moet drinken?
Wandelen in Almere
24. mei 2021
In Almere vind je meerdere mooie stadsparken en wandelroutes om te wandelen of hardlopen. Je kan hier urenlang genieten van de natuur.

Meer weergeven