Fit de herfst in
19. september 2022
Ga wandelen en geniet van de herfst. Ook in het najaar kan je genieten van de natuur die zich klaarmaakt voor de winter. Kijk hoe de bladeren verkleuren en geniet van de frisse lucht en werk tegelijkertijd aan je gezondheid.
Vakantie
04. augustus 2022
Leer jij ook een gezonde microgewoonte aan tijdens je vakantie? Nu is het de tijd om iets leuks te leren.

Drink jij genoeg water?
15. juni 2022
Weet jij hoeveel water je bij warm weer moet drinken?
Avondwandeling
25. mei 2022
Is wandelen in de avond wel zo gezond? Lees mijn blog en je weet of dat klopt.

Floriade Almere
12. april 2022
Floriade Expo 2022 Vanaf 14 april t/m 9 oktober 2022 is Almere het podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. Al wandelend ontdek je oplossingen die onze steden gezonder en duurzamer maken.
Zomertijd
27. maart 2022
Zomertijd - we kunnen weer genieten van mooie lange zomerse dagen! Maak vooral in deze periode een vroege ochtendwandeling

Meer bewegen - hoe doe je dat?
27. februari 2022
Lang stilzitten en weinig bewegen is slecht voor je gezondheid. Je hebt meer kans op ontwikkeling van diabetes 2, obesitas of hart- en vaatziekte. Elk uur opstaan en bewegen geeft al snel meer gezondheidsvoordelen.
Dit is de ideale temperatuur van je douche
22. januari 2022
Geniet jij ook zo van een warme douche? Tegenwoordig doucht bijna iedereen elke dag onder de hete douche, maar is dat wel verstandig? Lees hier wat de beste temperatuur is.

Hoe krijg ik mijn conditie terug na corona
12. januari 2022
Als je flink ziek bent geweest, duurt het soms een tijd voordat je weer helemaal de oude bent. Ouderen en mensen met een zwakke gezondheid hebben extra moeite om te herstellen van corona. In schrijf in deze blog hoe jij sneller kan herstellen met de wandelschema en bewust ademen.
Weet jij hoe eerste hulp verleent?
30. december 2021
Wandelen is een veilige sport, maar ook dan kan er een ongelukje gebeuren. Weet jij hoe je EHBO kunt verlenen?

Meer weergeven