Barefootwandelen en ademmeditatie

Trek je schoenen uit en wandel mee door het groene natuur. Wist je dat wandelen op blote voeten de meest natuurlijke vorm is van wandelen?

Samen vergeten we de hectiek van alledag en focussen we op het nu. Onze blote voeten maken contact met de aarde terwijl we mindfulness-oefeningen doen om nóg meer één te zijn met de natuur.

Na de wandeling drinken we van een dampende kop groene thee met een vleugje gember en gaan we over op adem-meditatie.

Ademcoach Dorien Langeveld leert ons de kracht van bewust ademen en waarom dit zo goed is voor ons lichaam.

Na deze workshop weet jij hoe heerlijk het is om op blote voeten te lopen en hoe je nog meer energie krijgt door te ontspannen tijdens het ademen.

 

 


Dit zijn de ervaringen van de deelnemers

barefoot wandelen en adem meditatie Almere

"Ik heb weer een mooie motivatie om met mijn ademhaling aan de slag te gaan. Dank voor de duidelijke en enthousiaste uitleg!" 

 

 "Prachtige verbinding gemaakt met ademwerk en barefootwandelen is voor iedereen toegankelijk en versterkt je immuunsysteem een aanrader" .

 

"De lessen worden gegeven door Evert en Dorien allebei ervaren in wat ze doen vanuit het hart betrokken bij de mensen, dank je wel voor deze ervaring ".

 

"Door bewust te zijn van mijn omgeving heb ik meer oog voor de schoonheid van de natuur gekregen. Bij elke wandeling let ik ook op mijn ademhaling waardoor ik tot rust kom, ik geniet meer van het leven".

 

"Elke avond voor het slapen gaan doe ik nu een ademoefening. Ik kom hierdoor beter in slaap en de volgende ochtend ben ik meer uitrust dan vroeger". 


Wat kun je verwachten?

    • ontspannen barefootwandelen

    • genieten van je natuurlijke omgeving

    • bewuste ademhaling door adem meditatie

    • lagere bloeddruk en hartslag

    • werken aan je immuunsysteem 

    • een energiekere en fitte levenshouding


Schrijf je hier in voor de workshop

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.