meer bewegen in 2023

Het zijn alweer de laatste weken van 2022!

Vele van jullie zijn samen met mij meer in beweging gekomen.

De een met dagelijkse beweegoefeningen voor meer energie en de ander met FitStap wandeltraining of met ChiWalking. Ik ben supertrots op jullie!

 

Volgend jaar heb ik weer leuke activiteiten voor je gepland. Mocht je (nog) roken, dan kun je 2023 goed beginnen met Stoppen met roken en voel je fitter. Dat is stoppen met roken en nieuwe gezonde gewoontes aanleren. 

Daarnaast kun je natuurlijk weer meedoen met andere leuke en gezonde activiteiten zoals ChiWalking, Barefootwandelen en FitStap.

 

Maar zover is het nog niet. De maand december staan vol met leuke activiteiten rond de Kerstdagen. Ga jij dan ook wandelen? Staatsbosbeheer heeft leuke routes voor jou verzameld.

Ga tussen alle feestelijke decemberdrukte door lekker naar buiten om te ontspannen. De boswachters selecteerden een aantal wandelroutes: van korte familieommetjes tot stevige boswachterspaden.

De routes vind je hieronder. 

Kom in beweging met Evert van Aldefit, natuurlijk wandelen

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2023?

Meer tijd voor jezelf, meer beweging of gezonder leven?

Begin in het klein, dan kun je het langer volhouden. Begin bijvoorbeeld als je meer wil wandelen elke dag een klein stukje te lopen. Naarmate je dit gewend bent kan je steeds langer gaan wandelen. Of sta vaker op uit je stoel en loop een stukje. Dat geeft je al snel meer energie dan dat je de hele dag zit.

 

Ik wens je fijne feestdagen en alvast een beweeg en wandelgezond 2023!

Met vriendelijke groet Evert Aldewereld